Notícies‎ > ‎

Consagració Sagrada Familia per Benet XVI

12 de nov. 2010, 10:59 publicada per Bernat Balsells   [ actualitzat el 12 de nov. 2010, 11:09 ]

Diumenge 7 de novembre, 6:30 del matí, carrer Mallorca cantonada Sicília, porta 8: punt de trobada de Guies i Scouts d’Europa.

Un cop hi som tots, se’ns distribueixen les “entrades” i ens posem a fer cua davant la porta corresponent.

Les 6:57 del matí, impaciència a la cua, 6:58,… 6:59…les 7! Ja ens deixen passar i anem a buscar els millors llocs, a primera fila!

Aquí comenten les tres llargues hores d’espera, durant les quals, per distreure’ns, pengem la pancarta de “Guies i Scouts d’Europa amb B-16”, esmorzem, alguns aprofiten per llegir un llibre, d’altres es juguen i d’altres els entrevisten d’algunes cadenes de televisió.

Les 10 es van acostant i hi comença a haver moviment i l’ambient es comença a animar amb cants, un d’aquests dirigit per Mn. Francesc Espinar.

A les 10 comença la missa dins la Sagrada Família i afora l’ambient ha canviat radicalment, tothom assegut i en silenci.

Una vegada s’acaba la missa, els cants i el moviment es tornen a notar i s’incrementen encara més quan el Papa surt a la façana del naixement per l’oració de l’Àngelus.

Torna a notar-se l’eufòria quan el Papa surt de la, ja, Basílica de la Sagrada Família i passa per davant nostre.

Després d’això surten els mossens, bisbes i cardenals de dins, alguns d’ells coneguts, com Mon. Bisbe Romà de Vic.

La gent es va dispersant i va marxant cap a les respectives cases amb molta alegria, i amb l’esperança de poder tornar a veure el Papa, l’estiu que ve a Madrid, a les properes Jornades Mundials de la Joventut !


Akela
Comments