Notícies‎ > ‎

Crònica de la castanyada i activitats novembre (Patrulla Senglar)

19 de nov. 2012, 14:26 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 19 de nov. 2012, 14:31 ]

Dia 27 d’octubre: Va ser la primera reunió que vam fer la patrulla. Vam assistir tots excepte l'Oriol i el Doudou (per un problema de comunicació). Vam fer oracions en llatí al principi i al final de la reunió i vam practicar el codi morse.

També vam fer una introducció sobre que és una patrulla i com funciona. Abans de missa vam jugar a la plaça al joc del Tintin junt amb la patrulla falcó. Vam anar a missa i ens vam acomiadar.

 

Dia 2 de Novembre: a dos quarts de cinc de la tarda i fins les vuit del vespre, ens vam trobar a una plaça de Molins de Rei els nois de la Patrulla Falcó i de la Patrulla Senglar (encara que d'aquesta ultima només estava jo). Com que Molins de Rei era el poble del Carles, cap de la patrulla Falcó, va ser mes fàcil d'organitzar-nos, ja que coneixia a bastanta gent.

Havíem comprat bosses de castanyes i havíem portat tots els estris per cuinar-les. Vam encendre el foc, vam torrar les castanyes i vam començar a vendre. Al principi poca gent s'interessava, ja que no feia molt fred, però de mica en mica va començar a venir gent, la majoria coneixia al Carles, i així vam estar venent castanyes amb bastant èxit durant tota la tarda.

Els preus pels que veníem les castanyes eren els següents: 6 castanyes (mitja dotzena) a dos euros, i 12 castanyes a 5 euros. Com he dit abans, a ser un gran èxit i també la mare del Carles, la seva avia, i alguns germans i mares d'alguns nens ens van ajudar. Vam guanyar molts diners, i tots vam col·laborar molt. Va ser una gran tarda en la que vam estar ben entretinguts.

 

Dia 10 de novembre: Vam portar com ja havíem quedat abans cadascú alguna cosa per la panera. Vam fer les oracions en llatí al principi. Vam estar practicant codi morse durant una estona i els altres van portar les seves tasques. Vam anar a missa i vam fer la primera venta de números.

 

Dia 17 de novembre: Tot i que no hi havia reunió però vam anar tota la patrulla a missa i vam vendre números.

 

Joan Alfons Hernández                                            Oscar Llena Fernandez   (fragment de la Castanyada)

Cap de la Patrulla Senglar                                        Membre de la patrulla senglar

Comments