Notícies‎ > ‎

Pas a tropa

14 de nov. 2012, 13:50 publicada per Usuari desconegut

El cap de setmana de setmana del 20 i 21 d’octubre vam anar a Collserola, Vallvidrera. El diumenge vam fer el pas a tropa dels llobatons de l’estol de Barcelona.

Els caps i subcaps ens hi vam desplaçar el dia anterior. L’objectiu era parlar sobre aquest curs vinent, establir objectius tècnics per aquest curs i parlar sobre el campament d'estiu que molt probablement sigui a la Farga de Bebié amb una tropa francesa, amb la que intentarem fer algun intercanvi durant el curs.

Va ser un dia força interessant tot i la pluja que va amenaçar durant tota la jornada, finalment però, només va ploure durant la nit. Va vindre a més, un scout del grup de wolfies per veure com funcionàvem. I vam veure mes d'un senglar!

Diumenge pel matí van venir els llobatons molt il·lusionats, per fer el pas a tropa que va començar a les dotze amb tots els pares presents. La cerimònia va durar mitja hora. Desprès d'això vam mantejar tots els nous scouts i vam marxar cap a casa. Alguns es quedaren a dinar allà i a passar-hi la tarda. 


Oriol Rodríguez

Cap de la patrulla Cavall

Comments