Notícies‎ > ‎

Ruta Róver a Vezelay

9 de nov. 2010, 7:02 publicada per Bernat Balsells   [ actualitzat el 16 de nov. 2010, 13:05 per Usuari desconegut ]
Ja fa més d'una setmana que hem tornat de la ruta amb els nostres germans Francesos, Espanyols i de la resta d'Europa... Ja hem tingut temps de reposar i retornar a la rutina diària amb
les piles ben carregades de la ruta! Enguany hi ha hagut un gran nombre de participants, hem hes més de 2000!

Aquest any hem comptat amb la participació de dos membres de Minyons: l'Eduard Soler i el Willy, amb ells hem pogut
intercanviar opinions i aprendre els uns dels altres, ha estat una bona experiència d'agermanament Scout. També va poder presenciar l'arribada a la Basílica la nostra estimada Akela, prèvia xiulada que li van fer els pilots quan va venir a visitar el campament...

Han estat uns dies de recolliment interior, de paissatges bellíssims, de pau i de germanor amb els nostres companys de Madrid, Toledo, Talavera de la Reina, Castelló, ... Aquest any, a més també hem pogut comptar amb la presència d'un religiós a cada equip, tot un luxe!


No han faltat anècdotes en cada equip, i malgrat el cansament, tampoc han faltat rialles, a més aquest any el temps ha acompanyat molt, reservant la pluja i el vent per les nits, i oferint-nos uns dies preciosos amb una llum que dóna vida a tot l'entorn.

En fi, com sempre falten paraules per definir Vézelay, sobretot per explicar el que es sent al vespre quan arribem tots en processó amb les torxes a la Basílica i cantant, acompanyant el cor i l'orquestra, entrant tots en massa, dins d'una basílica on sonen els nostres himmnes, que fan vibrar fins l'ultim pèl, és una sensació que posa els pèls de punta, que només aquells que hem estat allà podem entendre, però no podem definir... Cal viure-ho per poder entendre-ho.

Sempre guardem al cor el pelegrinatge a Vézelay i mirem les fotos per poder reviure-ho.

Sempre a punt!

Comments